Ännu en grön blogg?

Nej, egentligen är det här ingen ny blogg, utan fortsättningen på Kuniri. Där skrev jag dock aldrig om det som numera upptar det mesta av min politiska vardag. När jag började var jag inte mycket mer än stödmedlem i Miljöpartiet, och skrev aldrig om något som hände här där jag bor. Men sedan dess har jag blivit förtroendevald i ett par kommunala nämnder i Örebro, och i förra veckan dessutom invald i lokalavdelningens styrelse.

Hela tiden har jag dock hållit de ämnena borta från Kuniri, eftersom det inte kändes som det var vad bloggen handlade om. Nu tror jag inte det kommer gå längre. Därtill har sättet jag skriver på förändrats under den tid som Kuniri gått på lågvarv, och jag är inte heller ute efter samma saker som förr med mina texter.

Både till innehåll och form skulle bloggen alltså ha drabbats av delvis nya inriktningar. Därför känns det lika bra att byta namn på den. Och när nu bloggen Kuniri haft adressen kuniri.se, finns det inget annat att göra än att lägga den nya på krokodil.se.

Strax tillbaka. :-)

MediaCreeper Creeper